| اطلاع رسانی > اخبار >

خبر مهم *********نحوه پرداخت هزینه مقالات*********خبر مهم

نحوه پرداخت : از قسمت خدمات مقاله اول 100هزار تومان و مقاله دوم به بعد 50 هزار تومان می باشد که شامل گواهی نامه و... می باشد.(و نیازی به پرداخت هزینه جداگانه نمی باشد)
قیمت مقالات برای (دانشجویان، اساتید و آزاد) یکسان می باشد.

با سلام خدمت فرهیختگان گرامی

ضمن عرض سپاس از مشارکت و گام مثبت و ارزنده‌ی شما در عرصه محیط زیست مفتخریم که به اطلاع برسانیم، مقاله شما عزیزان در سومین سمپوزیم بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع آب، مورد بررسی و تایید کمیته داوران برای ارائه به صورت شفاهی/پوستر قرار گرفته است.

ضمن تبریک به حضور جنابعالی و همکارانتان از همکاری علمی و ارزشمند آن استاد فرزانه صمیمانه تشکر می‌نمایم و خواهشمند است در روزهای 11 خرداد ماه لغایت12 خرداد 1394 در سالن همایش‌های دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، حضور بهم رسانید. خواهشمنداست حداکثر تا ساعت 24 جمعه مورخ 8 خردادماه 1394 نسبت به پرداخت هزینه ها به منظور چاپ مقالات در کتابچه کنفرانس، دریافت گواهینامه معتبر و غیره ..،اقدامات لازم را انجام دهید.

مزید سلامت و توفیقات روزافزون شما را آرزومندیم.

بازگشت1394/03/08